Ekstremi


Autor: Bojan PanajotovićBojan Panaotović - novinar i urednik na Televiziji Most od novembra 2000 - te godine od kada i vodi i uređuje emisiju  „Ekstremi” koja je jedna od nekoliko najdugovečnijih emisija ovog tipa u Srbiji. Bojan Panaotović je rođen 1974. Godine u Novom Sadu. Diplomirani je profesor sociologije. <br /> Kratko vreme predavao je sociologiju u jednoj gimnaziji u Novom sadu i radio kao asistent na predmetu Kriminologija sa socijalnom patologijom na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Napisao je i objavio stručne članke iz oblasti sociologije. Ima pet napisanih i objavljenih knjiga među kojima je najpoznatija  „Knjiga o Džoniju”, esej o Branimiru Džoniju Štuliću koji je u periodu 1993 - 1995. Doživela četiri izdanja. Kao autor i voditelj emisije  „Ekstremi” na Televiziji Most stekao je veliku popularnost, prevashodno među građanima Novog sada i Vojvodine, ali i širom Srbije

 „Ekstremii” sa domaćinom Bojanom Panaotovićem ugostili su mnoge javne ličnostii...

Izmedu ostalih gosti emisije  „Ekstremi” bili su Mirko Cvetković, Božidar Ðelić, Dejan Šoškić, Žarko Obradović, Milutin Mrkonjic, Oliver Dulić, Nenad Canak, Velimir Ilić, Dušan Bajatović, Aleksandar Tijanić, Bogdan Tirnanić, Stojan Cerović, Mirko Ðordević, Nebojša Popov, Mihajlo Mihajlov, Zagorka Golubović, Katarina Radivojević, Ljiljana Habjanović Ðurović... Prema rezultatima istraživanja gledanosti agencije Galup iz Beograda, emisija  „Ekstremi” je u kontinuitetu ostvarivala visoku gledanost, posebno na području Novog Sada i Vojvodine. Uporedna analiza koju je sprovela omladinska mreža Helsinškog komiteta u Srbiji ocenila je emisiju  „Ekstremi” kvalitetnijom po gotovo svim ocenjivanim performansama u odnosu na tada emitovanu emisiju  „Klopka” na BK Televiziji. Sponzori i oglašivaci u emisiji bile su mnoge ugledne banke, preduzeća i privatne firme sa sedištem u Novom Sadu i Beogradu.

Termini emitovanja

Emisija  „Ekstremi” ima decenijsku tradiciju, emituje se isključivo na Televiziji Most u, već deset godina nepromenjenom terminu, sredom u 21 cas. Reprizna izdanja su četvrtkom u 12 i 10 i subotom u 5 i 30. Autor i voditelj emisije je novinar Televizije Most, diplomirani profesor sociologije Bojan Panaotović.

 

Zivotno osiguranje