9 Maj Dan pobede

Na dan pobede nad fašizmom, 9 maja,  na TV Most, premijerno će prikazan film Andrejevska zastava koji govori o ruskom nosaču aviona  angažovanom tokom operacija u Siriji. Ovo predstavlja prvi projekat Ruske medijske kompanije CT i naše televizije. Kompanija CT je vlasnik preko 20 tematskih kanala koji se emituju na teritoriji Ruske Federacije raznovrsnog sadržaja i namenjenog svim starosnim grupama a njeni vlasnici su državni medijski holding VGTRK i Rostelekom najveća ruska telekomunikaciona kompanija.

U narednom periodu gledaoci TV Most će imati priliku da pogledaju veliki broj novih ruskih dokumentarnih emisija, filmova i serijskog programa od kojih većina do sada nije bila emitovana van granica Ruske Federacije.

Nadamo se kako će nova programska šema povećati kvalitet postojeće programske ponude u Republici Srbiji. TV Most će definitivno ponuditi nešto drugačije medijskoj sceni Srbije. Unapred se zahvaljujemo svima na komentarima i eventualnim sugestijama koje možete ostaviti na sajtu televizije.

DDOR osiguranje